Aparatura si adiacente

  • Detin abosolut tot ceea ce este nevoie pentru un eveniment si pentru a iesii deosebit asa cum ati visat.

 

  • Tv plasma si videoproiectorTv Plasma sau videoproiector. – Se pot difuza imagini de la cununia civila sau imagini live de la o a doua camera. Deasemnea se poate difuza diferite sedinte foto sau video facute inainte de nunta, interviuri cu mirii sau cu parintii. Poze din timpul nuntii.

 

 

  • SteadycamSteadycam – este acel sistem care ajuta cameramanul sa faca o filmare lina si continuua. Ajuta sa poti urmarii miri, sa te poti invartii in jurul lor sa faci ceea ce sigur nu poti face doar din mana cu camera.

 

  • trepied si dolieTrepied si role pentru “traveling” – multi din cameramani mai mult sau mai putin amatori evita sa filmeze de pe trepied dar total gresit. Se poate face o filmare deosebita daca la trepied avem atasat un sistem de traveling si astfel reusim sa facem o filmare deosebita.

 

  • Kit lumini 800wLumini – fixe sau portabile – incerc sa folosesc cat mai mult lumina locatiei dar uneori este nevoie de ceva suplimentar pentru a beneficia de conditii adecvate si necesare filmarii sau fotografiei.

 

  • Studio foto portabil – puteti creea o atmosfera deosebita la evenimentul dumneavoastra prin aducerea unui studio foto portabil. Toti invitatii vor dorii sa faca poze cu dumneavoastra in mini studioul portabil. Evitati orice obiecte in cadrul foto, nu veti mai avea parte de vesnicele maini, sticle, scaune, capete sau te mai miri cine stie ce in cadrul foto.