Despre Mine

Despre mine

Numele meu este George Negoita. Am o experienta de peste 15 ani in mass-media si al evenimentelor private.
Am inceput in anul 2000 sa ma implic in ceea ce se numeste televiziune. Recunosc ca a fost un inceput modest – in prima zi am strans cabluri si am avut in grija echipamentul tehnic. Apoi, dupa cateva luni, am ajuns sa filmez primul interviu – la un pom. Da, la un pom de plastic. Seful meu de atunci a vrut sa vada daca stiu sa incadrez si cum misc camera. De atunci am lucrat cot la cot cu adevarati profesionisti in televiziune de la care am “furat” secretele aceastei meserii.
Din 2003-2004 am inceput sa filmez la evenimente, pe atunci cu un Panasonic SVHS (Super VHS). Ulterior am trecut la DVCAM – pe atunci o tehnologie inca noua. Am incropit de un studio video, casete multe si bani nenumarati investiti in aparatura audio-foto-video. Acum camerele stocheaza materialele pe carduri de memorie care ofera spatiu de stocare din ce in ce mai mare si economisesc timpul la transferul materialelor in calculator. Imi aduc aminte cum pierdeam cam o zi si o noapte doar pentru a transfera materialele de pe casete in calculator. Am trecut mai apoi ani buni la supercamerele – Sony EX1 si Sony EX3 – impreuna cu sisteme profesionale audio, lumina sau stabilizare pentru a oferi cea mai inalta calitate a imaginii si sunetului.

Astazi folosim Panasonic GH4 si GH5 pentru a putea furniza o calitate a imaginii 4K.

Totul a pornit alaturi de bunul meu prieten Florin Dima, cu proiectul InterConect Media transformat mai apoi in FilmezNunti.ro, un proiect in care am investit foarte mult timp si pasiune.

Dar o imagine face cat o mie de cuvinte, asa ca prefer sa las proiectele mele sa vorbeasca despre mine.

De ce sa ma alegeti pe mine?

1.

Pasiune si devotament

Nunta este o mica dar foarte importanta, scena din povestea vietii pentru fiecare dintre noi.

Va stau la dispozitie cu servicii complete pentru ceremonia evenimentului dumneavoastra. Impreuna incercam sa creem amintiri de neuitat.

Numai prin pasiune si colaborare putem realiza evenimentul dorit.

3.

Calitate si profesionalism.

Sunt deschis la propunerile dumneavoastra si incerc sa le pun in practica cu profesionalism si rabdare. In materialele mele nu veti vedea imagini care se sparg, inimioare zburatoare, texte multicolore si efecte agresive.

Fiecare eveniment va avea un pachet grafic specific care include grafica, generice, meniuri, label-uri discuri si coperti toate in aceeasi nuanta.

2.

Tehnologie

Sunet, lumini, fotografii, imagine – toate imbinate pentru a surprinde acel moment placut dumneavoastra si invitatilor.

Acord o atentie deosebita imaginii. Incerc sa tin pasul cu evolutia tehnologica si folosesc aparatura profesionala de ultima generatie. Filmez numai in format Full HD 1080p cu camere profesionale Sony EX1 si Sony EX3. Servicii complete si profesionale la un standard ridicat.

4.

Timp si idei

Acord timp pentru fiecare idee in parte. Oricat de multa tehnologie ar avea cineva daca nu are timp sa asculte clientul si sa puna in practica ideile acestuia sigur evenimentul este ratat din punct de vedere media.

Prin experienta acumulata in toti acesti ani fiecare eveniment consider ca nu duc lipsa de idei. Haideti sa le punem impreuna in practica.