Parerea clientilor

Multumesc echipei pentru poze si video, totul a iesit minunat. Filmuletele de la nunta sunt superbe, grafica este in ton cu evenimentul.

Ne era teama sa nu dam peste cineva care sa transforme nunta noastra in kitsch dar muzica aleasa si genericele facute au alcatuit un eveniment pe care ni-l doream dar care credeam ca se poate numai cu multi bani. Bravo George Negoita.

Felicitari inca o data si pentru atitudinea in raport cu invitatii, toti au fost incantati de voi am dat la cativa numarul vostru de telefon. Astept sa ne vedem la botez, inca lucram la acest lucru hahaha…

Alina Mateescu,

Buna ziua, noi nu locuim in Romania insa am facut nunta in Bucuresti.

A fost o adevarata provocare sa organizam un astfel de eveniment de departe, singura sursa de informatie fiind internetul dar nu avem nici un regret… totul a fost perfect… s-a mers pe incredere si asteptarile au fost depasite… extraordinar… acum cand deja inelarele s-au obisnuit cu verighetele ceea ce ne-a ramas din acea perfecta zi sunt materialele realizate de acesti super profesionisti de care toata lumea de aici se minuneaza privind calitatea lor… excelenta colaborare. Ii recomand tuturor cu inima deschisa…

Mii de multumiri George pt. serviciile oferite! Bravo, sigur ne mai vedem si la alte evenimente!

P.S: se poate sa primiti ceva cereri din Italia 🙂

Georgiana Simionescu, Manager
http://simionescu.uv.it/

Draga echipa Filmez Nunti, de la inceput ne-am dorit sa organizam o nunta de vis. Alaturi de voi si de serviciile voastre, de prietenia si intelegerea de care ati dat dovada am reusit sa ne implinim visul. Multumim pentru toate ideile voastre.

Multumesc George pentru calitatea materialelor primite si pentru profesionalismul de care ai dat dovada. Copertile si discurile arata minunat. Toate rudele noastre au fost incantate, sunt convinsa ca deja o sa te caute cel putin 2-3 persoane din partea noastra. Multumesc ca desi am stabilit prin contract sa primesc strict anumite servicii ai facut mult mai multe si fara sa imi iei toti bani de luna de miere. Fiecare sfat primit de la tine a fost de bun augur.

Inca o data va multumim la toti, eu si Marius.

Cristina Puga, Consultant
http://pugacristina.ro/

Sunteti cei mai tari, o sa va recomand si prietenilor pentru ca toti m-au felicitat pentru petrecerea reusita.

A iesit o super petrecere si anul acesta.

Ma bucur sa vad ca in fiecare an sunteti din ce in ce mai pasionati de ceea ce faceti! Felicitari! Ne vedem la urmatorul eveniment.

Miruna, manager