Foto

Fotografii profesionale – fiecare clipa magica din ziua nuntii va fi a dumneavoastra pentru totdeauna. Indiferent sub ce forma va doriti  pozele finale: digital, pe hartie, albume. etc. Unul sau doi fotografi cu experienta in domeniu va stau la dispozitie pe toata durata evenimentului.

pagina foto landcape Fotografia este o arta, un instrument de comunicare constituit din mai multe componente: oameni, asezari, lumini, efecte speciale, conditiile vremii etc. Fotografiile realizate de noi cu aparate performante, evoca emotia, frumusetea sau clipa ce face istorie. Fotografiile pot fi color, alb-negru, sepia sau cu diferite efecte pentru a creea ceva deosebit pentru privitor.

             Fotografiile surprinse in momentele cheie dar mai ales instantaneele din momentele de relaxare devin dupa nunta cele mai dragi amintiri.Fotografii expresive, pline de emotii si lacrimi de fericire, fotografii care redau momente minunate si pe care le-ati dori nemuritoare. Din aceste motive, alegerea fotografului trebuie facuta cu mare grija. De aceea nu e indicat sa apelati la un amic pentru fotografiile oficiale caci, oricat de bine ar fi intentionat, riscati sa ramaneti cu fotografiile unui amator aparand in poza ba prea negri ba prea albi sau mai rau fara o mana sau fara cap sau poate chiar sa fiti “invizibili”. Vom surprinde toate momentele importante si vom realiza instantanee care vor exprima foarte bine emotia, bucuria si toate celelalte trairi din ziua nuntii.

 

pagina foto portrait Cheltuiti o multime de bani cu rochia de mireasa, cu buchetele si lumanarile, pe costumul de ginere, cu restaurantul, cu tortul, cu ornarea masinilor, etc. Ce va ramane dupa nunta? Multumirea sufleteasca de a fi facut ce trebuie si bineinteles vor ramane fotografiile. Pai n-ajunge filmarea? Raspunsul pe scurt este: Nu. 

 

             Prin fotografii veti avea momentele incremenite in timp, unele – instantanee haioase, altele – portrete care vor releva frumusetea participantilor la nunta dumneavostra.

Va invit sa vedeti cateva din pozele surprinse la diferite evenimente la care am participat.