Oferte Speciale

Doriti ca atmosfera evenimentului dumneavoastra sa fie una speciala, de neuitat? Apelati la serviciile unei echipe profesioniste de foto-video.

Reducere 15%

Pentru semnarea unui contract (servicii video) in avans cu minim 180 de zile fata de data evenimentului, beneficiati de o reducere de 10%.

Reducere 10%

Pentru incheierea unui contract (servicii video) in avans cu minim 120 de zile fata de data evenimentului, beneficiati de o reducere de 5%.

Reducere 5%

La achizitionarea unui pachet foto&video beneficiati de o reducere de 5%  la semnarea contractului indiferent de perioada semnarii.

SEDINTA TTD – Trash The Dress sau Save The Date

Propun dupa jumatatea lunii martie 2017 – Undeva langa bucuresti, la un conac sau poate la munte. Poate mergem si in parc cu totii sau undeva la o herghelie langa bucuresti. Totul depinde de cati ne strangem si ce vrem sa facem, decizia o luam dupa ce vedem si ideile voastre. Ne vom strange mai multe perechi de miri si vom face sedinta foto – video cu grupul dar si individual, fiecare cuplu. Vom imortaliza lucruri care nu le gasim la nunta. Fiecare cuplu va beneficia de cate 3 filmulete facute din filmare nu din poze (un filmulet individual, un filmulet cu tot grupul si un filmulet din spatele camerelor), si un set de minim 100 de poze prelucrate. Vom fi probabil 2-3 cameramani si 2-3 fotografi. Filmarea 4K cu steadycam. Rochia de mireasa si costumul sunt obligatorii. Rochia se poate pastra intacta sau murdarii strica in functie de dorintele voastre, nu obligam pe nimeni. Orice recuzita adusa de voi este foarte buna, mai aducem si noi dar ideile sunt binevenite.

Am pus un pret modic de 100 euro (normal ar costa 200 de euro pentru clientii nostri si un pic mai mult pentru clientii cu care nu am lucrat pana acum) pentru a ne putea acoperii cheltuielile de transport, inchiriere diverse, locatiile si sucurile la discretie (baieti dupa aceea putem iesi si la bere dar intai munca) uzura sculelor, etc. Totul se plateste la livrarea materialelor. Pozele si video le veti gasi si pe site.

Cine doreste sa se inscrie sa lase un mesaj si va primi mai multe detalii.

new george negoita. (11)