FOTO George Negoita

Am o experienta de peste 15 ani in mass-media si al evenimentelor private.
Am inceput in anul 2000 sa ma implic in ceea ce se numeste televiziune. Recunosc ca a fost un inceput modest – in prima zi am strans cabluri si am avut in grija echipamentul tehnic. Apoi, dupa cateva luni, am ajuns sa filmez primul interviu – la un pom. Da, la un pom de plastic. Seful meu de atunci a vrut sa vada daca stiu sa incadrez si cum misc camera. De atunci am lucrat cot la cot cu adevarati profesionisti in televiziune de la care am “furat” secretele aceastei meserii.
Din 2003-2004 am inceput sa filmez la evenimente, pe atunci cu un Panasonic SVHS (Super VHS). Ulterior am trecut la DVCAM – pe atunci o tehnologie inca noua. Am incropit de un studio video, casete multe si bani nenumarati investiti in aparatura audio-foto-video. Acum camerele stocheaza materialele pe carduri de memorie care ofera spatiu de stocare din ce in ce mai mare si economisesc timpul la transferul materialelor in calculator. Imi aduc aminte cum pierdeam cam o zi si o noapte doar pentru a transfera materialele de pe casete in calculator.
Astazi folosesc unele din cele mai moderne camere video disponibile in acest domeniu – Sony EX1 si Sony EX3 – inpreuna cu sisteme profesionale audio, lumina sau stabilizare pentru a oferi cea mai inalta calitate a imaginii si sunetului.

Totul a pornit alaturi de bunul meu prieten Florin Dima, cu proiectul InterConect Media transformat mai apoi in FilmezNunti.ro, un proiect in care am investit foarte mult timp si pasiune.

Dar o imagine face cat o mie de cuvinte, asa ca prefer sa las proiectele mele sa vorbeasca despre mine.

No Comments Yet.

leave a reply