Livrarea materialelor prelucrate

Livrarea materialelor prelucrate

Referitor la predarea materialelor multi clienti ai mei raman foarte placut surprinsi de modul in care le prezint. Momentul va fi cu atat mai placut cu cat prezentarea Discurilor dumneavoastra va fi una de exceptie, personalizata.

Este foarte usor sa inscriptionezi un disc si sa il dai clientului dar forma, structura lui conteaza foarte mult. Incerc sa structurez fiecare eveniment pentru a fi cat mai usor de vizionat.

Materialele se livreaza pe Blu-Ray in format FullHD, pe DVD in format SD, pe DVD-uri normale in format FullHD. Cand vorbim de discuri Blu-Ray vorbim de ceea ce este cel mai bun filmarea contine un meniu si discurile pot fi vizionate pe orice player Blu-Ray. Nu va lasati pacaliti de tot felul de oameni care spun ca va livreaza filmarea FullHD pe DVD-uri normale pentru ca ori nu este FullHD ori fisierele sunt puse ca si “data” pe disc si atunci nu le veti putea viziona ca si Blu-Ray-video.

Livrarea materialelor se face in mai multe formate video stabilite de la inceput cu dumneavoastra.

Aceeasi grafica care o folosim pentru scris, pentru generice o vom folosi si pentru coperta carcasei sau printul discului. Toate vor fi in aceeasi nunata, toate vor forma un pachet.

Este foarte usor sa mergi si sa cumperi dela magazinul din colt cel mai ieftin disc si sa il oferi clientilor dar ce te faci cand peste un an dai nas in nas cu ei si iti spun ca nu le mai merge dvd-ul sau discul Blu-ray? Pentru a evita orice astfel de neplacere si pentru a primi recomandari pentru alte evenimente din partea clientilor va pot asigura ca folosesc materiale de cea mai buna calitate. Discuri lucioase sau mate rezistente la apa, carcase rezistente si care nu se sparg la prima deschidere, coperta este printata pe hartie fotografica astfel rezistand in timp ca si o fotografie.

Mai jos aveti doar cateva exemple de cum arata o coperta si un label de disc.

Coperta si label ciocan Coperta si label georgescu Coperta si label murgu Coperta si label utuleanu

Comments are closed.