Montajul (prelucrarea) materialelor

Montajul (prelucrarea) materialelor

Filmarea a fost facuta. Munca nu a luat sfarsit, este departe de a fi terminata. Acum incepe munca din spatele petrecerii, munca de care de cele mai multe ori oamenii uita si se gandesc ca munca noastra servicii montaj landscape1tine doar cat tine si evenimentul lor.

Aici intervine maiestria editorului de montaj pentru a creea un intreg. Faptul ca eu sunt si la filmare si la montaj imi creeaza un avantaj pentru a intelege pe deplin gandirea si dorinta dumneavoastra. Se monteaza absolut tot ceea ce s-a filmat, durata finala fiind stailita de comun acord. In principiu se face un montaj pe lung al tuturor materialelor filmate apoi se face un rezumat de aproximativ 60 de minute. Pe langa aceste montaje se mai face un montaj rezumat de 10-15 minute, 1-2 clipuri cu durata de 3-4 minute, in functie de eveniment.

Pe toata durata montajului va exista grafica si muzica acolo unde este necesar fara sa exageram. Deasemenea la montaj se vor insera diferitele urari ale invitatiilor dumneavoastra filmate in timpul evenimentului. Generice personalizate si muzica aleasa in functie de eveniment.

 

servicii montaj landscape2

Pe langa montajul evenimentului se mai poate executa: interviuri cu mirii, interviuri cu parintii, povestea de dragoaste a mirilor, montaj din pozele mirilor din copilarie pana s-au cunoscut impreuna cu un fundal de muzica adecvat si efecte speciale pe imagine, toate vor face ca povestea sa fie imbracata intr-o aura deosebita. Video invitatie care se poate trimite  dupa ce montajul este gata ca invitatii dumneavoastra sa intre si sa vada sau sa downlodeze  cateva din filmuletele cu dumneavoastra.

Comments are closed.