Servicii

George NegoitaDoriti ca atmosfera evenimentului dumneavoastra sa fie una speciala, de neuitat? Apelati la serviciile unei echipe profesioniste de foto-video.

Poate ca nu va place de noi, poate ca nu ajungem la o intelegere din punct de vedere financiar, poate ca nu va place ceea ce am realizat pana acum, dar de dragul evenimentului si pentru a realiza ceea ce va doriti nu mergeti la oricine isi spune cameraman sau fotograf de nunti.

Jumatate din treaba de cameraman sau fotograf este facuta din idei si din interactiunea clientilor cu cameramanul si fotograful.

Ca si cameraman incerc sa imortalizez  fiecare moment important, romantic sau nostim al evenimentului dumneavoastra. Dispun de aparatura profesionala pentru a ma sprijini in munca mea.

Stralucirea din ochii mirilor, emotiile parintilor, bucuria din sufletele invitatilor, momentele speciale din timpul evenimentului toate acestea trebuie surprinse si transformate in marturii ale unor clipe unice, prin fotografie si imagine. Apelati cu incredere si nu veti regreta.

Multi ma intreaba de preturi la telefon, de ce pachete am. Nu vreau sa ofer un pachet anume care sa includa si lucruri de care miri nu au nevoie sau sa ii viciez de anumite lucruri care nu sunt incluse intr-un pachet anume. Tratez fiecare eveniment in parte, incerc sa construiesc alaturi de potentialii mei clienti o oferta personalizata. Ascult ceea ce isi doresc si abia apoi discutam de pret. Este adevarat ca in ziua de astazi conteaza foarte mult pretul, dar… Cununia, nunta, botezul, petrecerea dumneavoastra nu mai aveti cum sa o faceti a doua oara. Important este rezultatul final.

Mai jos aveti cateva din serviciile pe care eu pot sa le ofer.

 

servicii oferite

  • La orice tip de eveniment se poate filma cu o camera, cu doua sau chiar cu trei camere. Rezultatul este pe masura. Intotdeauna veti mai avea...

  • Fotografii profesionale – fiecare clipa magica din ziua nuntii va fi a dumneavoastra pentru totdeauna. Indiferent sub ce forma va doriti  pozele finale: digital, pe hartie,...

  • Filmarea a fost facuta. Munca nu a luat sfarsit, este departe de a fi terminata. Acum incepe munca din spatele petrecerii, munca de care de cele...

Video – blog